КОНТАКТ

Страхињића бана 2А
18000 Ниш, Србија

ТЕЛЕФОН  +381 (65) 891-0030


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol14/xw/0jw7ihulxa10vf9/upfk-nis.org.rs/public_html/templates/dd_wedding_92/library/Designer/Content/SingleArticle.php on line 198

Autor Небојша
Pogodaka: 741

У организацији Спортског савеза Ниша, а уз подршку Града Ниша, Фудбалског савеза Ниша, Универзитетског спортског савеза, Удружења педагога физичке културе, Учитељског друштва и  Младих амбасадора, и ове године ће се одржати Мајски турнир у футсалу 2017.

Позивамо све основне и средње школе, као и факултете да пријаве своје екипе и учествују на овом престижном такмичењу ...

        Откако су Млади амбасадори покренули иницијативу за обнову традиционалног Мајског турнира у малом фудбалу (данас футсалу) 2015. годуине, овај турнир се полако враћа на дане старе славе. Из године у годину све је већи број пријављених екипа у све бројнијим категоријама, тако да верујемо да ће у наредним годинама турнир добити , уз подршку града и свој пуни сјај са сениорским екипама.

       

Ове године турнир се организује у 5 категорија и то :

• Основне школе у три категорије I-IV ; V-VI ; VII-VIII разред
• Средње школе у једној категорији I-IV разред
Факултети у једној категорији

Свака школа, може да пријави  по једну екипу.

Пријаве треба да се доставе до 04.05.2017. на мејл Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  , или се доносе директно у Спортски савез у улици Страхињића Бана 2А.

Кликни на ПРИЈАВА

Кликни на ПРОПОЗИЦИЈЕ

 

Више информација на сајту Спортског савеза Ниша

 

Kategorija: